Jak fungujeme během nouzového stavu

Rády bychom se s vámi podělily, jak k aktuální situaci přistupujeme, co od nás můžete během nouzového stavu i po něm čekat a zároveň doufáme, že se brzy vše vrátí do normálu (nebo alespoň něco podobného normálu). :-)

Na 3 týdny jsme zcela zastavily práci na svatebních šatech a šily roušky, žádné designovky, ale praktické bavlněné roušky pro potřebné. Ode dneška se k šatům zase začínáme pomalu vracet. Jupííí! :-)

Zavřený salon, zkoušky, podívání, fittingy atd. - co, jak a kdy:

1) Vy, které už u nás máte uzavřenou objednávku a rozešité šaty, postupně kontaktujeme a měníme termíny na pozdější, případně vymýšlíme jiné řešení. Pokud se stane, že se vám neozýváme, stane se tak nedopatřením, omlouváme se. Prosím zavolejte vy nám na 607 703 444. 

2) Zálohy, které jste zaplatily (ať na půjčení či ušití šatů), nevracíme. Máte je u nás uložené, třeba i na další rok.

3) V případě půjčení šatů: Pokud u nás máte zarezervované konkrétní svatební šaty na půjčení a svatbu odložíte až na rok 2021, můžete si pak vybrat šaty jiné. Nemusí to být ty původní.

4) Na nevěsty, které u nás měly mít v následujích dnech první návštěvu, nemáme kontakt. Zavření salonu platí až do odvolání, momentálně do 30.4.2020. Na telefonu a e-mailu pro vás ale stále jsme.

5) Hned, jak skončí nouzový stav, volejte nám kvůli novým termínům a zkouškám. Už se na setkání s vámi nemůžeme dočkat! :-)

Pokud máte další dotazy nebo chcete měnit termín zkoušky, volejte na 607 703 444.

Přejeme ještě hodně sil a zdraví, váš tým Madora