OTEVÍRÁME

Milé nevěsty,

trvalo to více než měsíc, ale konečně vám opět můžeme otevřít dveře do našeho svatebního salónu a ateliéru. Máme z toho neskutečnou radost a už se na Vás moc těšíme!

Naše znovuotevření bude vypadat následovně:

1) 20.4.2020 otevíráme pro vás, nevěsty, které už u nás máte objednávku a začínáme šít nebo už jsou rozešité vaše vysněné svatební šaty. Vás jsme si během posledních dnů a dneška obvolaly a domluvily se na následujícím postupu a náhradních termínech fittingů. Pokud se nějakým nedopatřením stalo, že domluvené nejsme, volejte nám prosím na 607 703 444.

2) 27.4.2020 otevíráme pro nevěsty, které si teprve chtějí domluvit první schůzku. Vy, které máte zájem přijít si k nám vyzkoušet naše šaty, ať už se jedná o půjčení nebo byste si rády nechaly ušít svatební šaty na míru, můžete ode dneška, 15.4.2020, volat na číslo 607 703 444 a domluvit se termín na "podívání".

‼️Při našich společných setkáních chceme chránit jak vás, tak náš celý tým, proto budeme přijímat pouze předem objednané zákazníky + vzhledem k aktuální atuální situaci vyžadujeme dodržování specifických hygienických podmínek. Čtěte dál.‼️

a) Omezení počtu osob doprovázejících nevěstu. Slečny, které k nám jdou na první schůzku/vybrat si ty pravé šaty, může doprovázet pouze 1 osoba. Slečny, které už k nám jdou na fitting/zkoušku svých šitých šatů, prosíme, aby chodily samy. Pokud s sebou někoho chcete brát, předem nám prosím zavolejte a zkonzultujeme, jestli je to v tomto případě nutné/jestli se budou řešit záležitosti vzhledu šatů, při kterých byste teoreticky mohla ocenit radu kamarádky nebo maminky.

b) Vstup pouze s rouškou a v plném zdraví. Pokud jste nachlazená nebo Váš doprovod, prosíme o přeobjednání na jiný termín.

c) U vchodu bude připravený dezinfekční gel. Před vstupem do salonu jej využijte.

Pokud máte další dotazy volejte na 607 703 444 nebo piště na e-mail info@madora.cz, rády vaše dotazy zodpovíme.

Těšíme se na naše setkání a jako obvykle přejeme hodně zdraví a pevné nervy, váš tým Madora ❤️