#rouškyvšem

16.3.2020 jsme se rozhodly přerušit výrobu svatebních šatů alespoň na 14 dní a udělat, co nejvíc je v našich silách, abychom pomohly prevenci proti koronaviru. Vzhledem k tomu, že se virus nejlépe šíří mezi velkým množstvím lidí, rozhodly jsme se chránit pracovníky velkých výrobních hal a továren, zkrátka lidi, u kterých je homeoffice nemožný. Naše roušky nosí např. zaměstnanci z pivovarů Plzeňský Prazdroj, z brněnské a vyškovské firmy SMC, z hodonínských i brněnských plynáren Grid Services nebo obalářské firmy Packung atd. Momentálně jsme asi na 5 500 ks. Uvidíme, jak to půjde dál.

Zároveň bychom chtěly moc poděkovat všem, co se na tom podílí, jinak by k ničemu takovému nedocházelo. ❤️ Zaprvé jsou to moc milí a ochotní kluci i holky z Výprodej povlečení , kteří nám prodávají 100% bavlněné látky pouze za nákupní cenu. Kdo šijete také roušky, určitě doporučujeme, ozvěte se jim. Svou nabídku museli stáhnout z e-shopu, protože někteří naši spoluobčané od nich kupovali velké množství materiálu a přeprodávali dál za cenu mnohonásobně vyšší.

A hlavně bychom rády poděkovaly našim švadlenkám a dalším pomocníkům, kteří do toho dávají všechny své síly a jedou s námi každý den přesčasy. Na konci týdne vždycky všichni do jednoho meleme (rozuměj šijeme) z posledního, ale když je potřeba, rády pomůžeme.

Všem vám přejeme pevné zdraví a už se těšíme, až se v salonu zase potkáme u šatiček, Váš tým Madora