Alžběta

"Můj milovaný Honzík mě požádal o ruku až po dlouhých 8 letech. Na prstýnek jsem čekala opravdu netrpělivě. Mezi tím co jsem si myslela, že mě snad o tu ruku nepožádá, zásnubní prstýnek procestoval asi 4000 km, protože stále nebyla vhodná příležitost ☺Nakonec žádost o ruku proběhla na nejkrásnějším místě v Itálii, kde žijeme, u jezera Lago di Garda. Začal mi můj nejkrásnější rok, plánování svatby ☺

Úkol číslo 1 - najít TY vysněné svatební šaty! Po dlouhém hledání a návštěvách různých svatebních salónů, kde mě asistentky přesvědčovaly, že mi ty šaty nesmírně sluší a krásně sedí, i přesto, že mi z korzetu téměř vypadaly prsa :D, při krajkových rukávech jsem nemohla zvednout ruce a připadala si jako tučňák ☺ A pak jsem našla ty skvělé recenze na Madoru. Neváhala jsem a udělala si termín první schůzky.

Když jsem poprvé otevřela dveře, přivítala mě naprosto okouzlující paní Gábinka s úsměvem na tváři a hned jsme se na to vrhly. Spolu se švadlenkou Míšou mi vytvořily ty nejkrásnější šaty. Mé vysněné princeznovské šaty. Nedá se slovy ani vyjádřit, jak jsem byla šťastná. Připadala jsem si jako princezna. Šaty mi padly jako ulité, nikde nic nevylézalo, nevypadávalo. Prostě dokonalost!! Holky se na šatech natrápily, protože stále jsme něco ubíraly, přidávaly, ještě vrstvu třpytivého tylu, potom co takhle krajkové rukávy? Nic nebyl problém… Všechno, co jsem si vymyslela, ušily. Paní Gábinka se vždy každé nevěstě snažila ve všem vyjít vstříc dokonce, i když slečna přijela bez objednání 150 km.

Holky z Madory jsou pro mě ty nejšikovnější široko daleko! Vlídný přístup se srdcem na dlani, vstřícnost a především obrovská profesionalita a zpracování českých ušitých nádherných svatebních šatů.”