MadoraBrides
05.07.
2019

""Přítel mě překvapil. Když jsem občas slýchávala: “ Svatba nehraje v lásce dvou lidí důležitou roli” uvědomovala jsem si ,že na svůj svatební den si budu muset ještě nějakou dobu počkat. O to větší byla radost a překvapení, když se přítel vyslovil.""

25.05.
2019

"Ty jsou nádherné! To bylo první, co mě napadlo při pohledu na šaty na figuríně při vstupu do svatebního salonu, kam jsem přijela začátkem roku 2019 s kamarádkou vybírat její svatební šaty. Požádala mě, abych jí šla za svědka a také poradila s výběrem šatů na její velký den. Moc jsem se na to těšila, a to jsem ještě netušila, co tento den odstartuje."

16.03.
2019

"Každá holka se těší na svůj den D, protože je to pro ni jeden z nezapomenutelných události v celém životě . I když mě manžel požádal o ruku po 12 letech našeho vztahu , přesto jsem chtěla, aby náš den byl něčím výjimečným a nešlo pouze jen o formalitu."

20.10.
2018

"Od chvíle, kdy mně dnes už manžel požádal o ruku, jsem měla jasno odkud chci svoje svatební šaty. Já i manžel jsme měli přání, abych měla v tento den šaty čistě bílé.... což byl ve většině salónu problém."

27.07.
2018

"S manželem jsme se poznali na volejbale v roce 2016 a oba jsme od prvního okamžiku věděli, že je to ta ryze práva láska. Náš vztah nabíral na intenzitě s pořádnou dávkou humoru. V prosinci 2017, mě manžel požádal v kouzelně zasněženém Liberci o ruku, před celou restaurací poklekl."

30.06.
2018

"Naše plánování svatby přišlo po 6 letech vztahu, kdy mě manžel požádal o ruku ve vinné oblasti v Californii . I když jsme byli dlouho mimo domov, vybral tu nejúžasnější atmosféru kterou mohl. Cítili jsme se tu oba jako doma."

23.06.
2018

"Po sedmi letech čekání jsem se dočkala a mohla začít plánovat tu mou vysněnou svatbu. Jenže od doby, kdy jsem měla vše do puntíku naplánované se změnilo hodně a já změnila své priority z princeznovské svatby na zámku na uvolněnou zahradní párty s obřadem v lese. "

14.10.
2017

"Podzim je mi souzený. Narodila jsem se v říjnu. Podzim je od mala moje nejoblíbenější roční období. Jako malí jsme venku sbírali kaštany, hrozny a z barevného listí si lepili postavičky, pekly jsme brambory, pili ovocné čaje s medem a těšili se na příchod Vánoc. "