Kristy

"Naše plánování svatby přišlo po 6 letech vztahu, kdy mě manžel požádal o ruku ve vinné oblasti v Californii . I když jsme byli dlouho mimo domov, vybral tu nejúžasnější atmosféru kterou mohl. Cítili jsme se tu oba jako doma. Už z Californie jsem začala koukat po internetu na svatební šaty a na styl přímo pro mě. Měla jsem jasno, že moje šaty budou jednoduché a nejlépe s krajkou. 

Když jsme se vrátil, byl nejvyšší čas začít obcházet svatební salony. V Brně jsem nebyla spokojená s přístupem a ani s výběrem šatů. Tohle se změnilo až v Madoře. Už od prvního momentu, kdy jsme vešly do dveří, nás přivítala velmi milá paní asistentka. Přístup všech lidí v Madoře byl nesmírně milí a vstřícný. Na první návštěvě jsem se nezdržela moc dlouho. Paní mě už od začátku velmi dobře odhadla co se mi libí. Po zkoušce třetích šatů přišly ty moje osudové. Doladily jsme pár detailů aby šaty krásně padly na moji postavu a začalo se šít. Proběhlo ještě pár návštěv aby vše bylo tak jak jsem si přála já a pak hurá pro ně!  

Musím říct, že od té doby, co jsem si šaty dovezla domů jsem se na ně musela pořád dívat. Co mě nejvíce potěšilo, jaký měly na svatbě úspěch. Do teď když se s rodinou sejdeme, vzpomínají na moment,  kdy mě poprvé uviděli. A jak říká moje babička: ty šaty byly ušité pro vílu. 

Moc Vám děkuji, že právě vy jste se staly velkou součástí mého svatebního dne. V šatech od vás jsem vydržela až do ranních hodin a byly velice pohodlné."

Foto | Magda Blaha