Vendula

"Dobrý den, byť se zpožděním, ale přece.... bych ráda poděkovala celému týmu Madora za svoje kouzelné svatební šaty v kterých jsem byla celý svatební den a na žádné náhradní šaty řada nepřišla :)

Od chvíle, kdy mně dnes už manžel požádal o ruku, jsem měla jasno odkud chci svoje svatební šaty. Já i manžel jsme měli přání, abych měla v tento den šaty čistě bílé.... což byl ve většině salónu problém. Obešla jsem spoustu salónů, ale žádné šaty nebyly ty ony, vždy mi na nich něco vadilo, chybělo nebo podobně :) Takže jsem měla v hlavě jasnou představu toho co chci a s tím šla k Vám a tam už to byla malina. Osobní přístup je dnes už málokde a paní byla vždy velice milá, ochotná a moje přání se měnily ve skutečnost :) Myslela jsem si, že šaty po svatbě prodám, ale opak je pravdou, takové šaty se neprodávají.... :)

V šatech jsem se cítila jako princezna, byly velice pohodlné, nikde nic netáhlo, nepadalo a vše bylo celý den perfektní a hlavně..... sklidily ohromný úspěch u hostů a především u ženicha a to i přes milion knoflíčků s kterými se musel o svatební noci poprat ;) 

Jsem moc ráda, že jsem si Vás vybrala, rozhodně bych neměnila a až se bude vdávat sestra, nebo kamarádky, budu jen a jen doporučovat i napříč celodenním výletům do Mikulova :)

V příloze zasílám pár foteček a ještě jednou tedy mockrát děkuji za ty úžasné šaty, jste skvělý tým! Takové svatební víly..... :) Mějte se krásně a přeji Vám jen ty spokojené a šťastné nevěsty! Vendula"