Martina

"Po sedmi letech čekání jsem se dočkala a mohla začít plánovat tu mou vysněnou svatbu. Jenže od doby, kdy jsem měla vše do puntíku naplánované se změnilo hodně a já změnila své priority z princeznovské svatby na zámku na uvolněnou zahradní párty s obřadem v lese. 

Nějaký ten pátek jsme cestovali a procestovali Nový Zéland, Austrálii, jihovýchodní Asii a Kanadu. Zasnoubení proběhlo na krásné bílé pláži na ostrově Samoa. Celkově jsme se i díky našim cestám přiblížili více přírodě, proto to byla jasná volba. 

Z čeho jsem ale slevit nehodlala byly TY vysněné šaty – bílé, krajkové, vznešené jako princezna a lehké jako víla zároveň. Hned jsem věděla, že si je nechám ušít na míru a nemohla jsem si vybrat lépe než šikovné švadlenky z Madory. Šla jsem za nimi s jasnou představou a během deseti minut jsem věděla že budu kombinovat dva modely šatů. Nic nebyl problém, se vším mi vyšli vstříc a šaty byly v extrémně rychlém čase hotové. Naše svatba byla za měsíc komplet naplánovaná a šaty jsem si jela jednou vyzkoušet a podruhé jsem si vyzvedávala hotové šaty. Klobouk dolu.

Jsem neskutečně moc vděčná za to, že to holky zvládly a že mi splnily sen být tou vílí lesní princeznou, kterou jsem chtěla být. Šaty splnily moje očekávání, a ještě přidali i něco navíc. To „navíc“ díky čemuž se my nevěsty cítíme jedinečné a krásné. Mockrát děkuji celému týmu Madora!"