Hanka

“S mým manželem jsme se poprvé potkali v roce 2006, naše rodiče se znali a můj muž pocházel z vesnice, kde jsem měla babičku. Nikdy jsme se ale neseznámili, nebyla příležitost. Do 8.7.2007, kdy jsme spolu zaváděli na tradiční pouti, jsme se potkali třikrát náhodně a pokaždé jsem se našich ptala, kdo to byl. Oba si ta tři setkání pamatujeme, přitom jsme kolem sebe pokaždé jenom prošli. :-) Náš společný kamarád nás dal dohromady právě na pouť. Mě chtěl vtáhnout mezi místní partu a Míra neměl ten rok partnerku na zavádění. Od té naší neděle 8.7.2007 jsme spolu. Je to nádherných 10 let společných vzpomínek a zážitků. 

O svatbě jsme se bavili, věděli jsme, že spolu chceme být, založit rodinu, patříme k sobě, ale pořád jsme byli mladí a na svatbu byl čas.. Jednou jsem ale pronesla větu, že bych se chtěla vdávat mladá a že si "starýho třicetiletýho" chlapa brát nechci, že bych raději mladého ženicha. :) Tak jsem tedy k 25. narozeninám dostala nádherný dárek - žádost o ruku (ani ve snu jsem si nepředstavovala takovou romantiku) a letos, 3.6.2017 (3 měsíce před 30. narozeninami mého manžela) jsme se vzali. Postavili jsme dům a těšíme se, až v něm nebudeme bydlet jenom sami dva. :) 

3.6.2017 byl ten nejkrásnější den v mém životě. Náš svatební den byl naprosto dokonalý, a to i díky pohodlným a nádherným šatům z Vašeho salonu. Šla jsem k Vám po několika návštěvách půjčoven, kde jsem si vyzkoušela, jak vlastně budu vypadat v dlouhých šatech. Při mých 180 cm a plnoštíhlých mírách jsem si sama sebe neuměla představit. Věděla jsem, že potřebuji zakrýt moje široké boky, velká ramena a ruce, a jestli si můžu vybírat, tak bych nechtěla šaty v čistě bílé barvě, ale nikde takové šaty neexistovaly. Když jsem přišla na první zkoušku do Madory, paní ihned věděla, co mi bude pasovat. Že potřebuji zakrýt široké boky a velká ramena a ruce. Hledala nedošité šaty ve velké velikosti v krémové barvě, které tam přece někde musí být. Zburcovala všechny švadleny, že přece ty šaty ještě neprodaly, ať je najdou.. A AAANNNOOO, našla je a byly to ONY. Láska na první pohled, padly mi, jak kdyby mě přeměřovaly tisíckrát. Krémové, celokrajkové, úžasné, MOJE vysněné svatební šaty. Všichni je chválili a já mohu opravdu všem nevěstám salon jedině doporučit!!”