Monika

"Manžel mě požádal o ruku nečekaně na Štědrý den, byly to naše první Vánoce v novém bytě. Ihned začaly přípravy a už v květnu jsme měli nádhernou svatbu i přes veškeré pověry. Letos to byly dva roky, co jsme manželé, jsme šťastní…a už přes půl roku jsme tři.

Navštívila jsem několik svatebních salonů a byla jsem vždy zklamaná, jak z nabídky šatů, tak z přístupu zaměstnanců. Pak jsem si na svatebním portálu přečetla několik recenzí na českou značku Madora, objednala si návštěvu a s manželem jsme se vydali přes 200 km za svatebními šaty. Od začátku plánování svatby jsem měla jasnou představu, jak by měly šaty vypadat, avšak při zkoušení šatů v Madoře jsem se zamilovala. Byly úplně jiné, ale byly to ONY. Nelituji toho, doma mám šaty schované na památku a připomínám si tak náš den D.

Zpracování šatů je velice kvalitní, materiály krásné, příjemné. K šatům švadlenky ušily kravatu, a také kapesníček. Vše dělaly narychlo, abychom si šaty i s doplňky mohli odvést ještě tentýž den, a přesto bylo vše ušité bez jediné chybičky. Velké díky patří paní, která se mnou šaty zkoušela. Byla velmi ochotná, milá, nespěchala na mě…, prostě člověk na svém místě.  Dodnes sleduji stránky a kochám se překrásnými šaty z nových kolekcí. Věřím, že se bude Madoře dařit a za několik desítek let budeme mít možnost u této značky vybírat šaty i pro dceru.”