Tereza

“S Honzou, mým manželem, jsme se znali už odjakživa. Vyrůstali jsme ve stejné vesnici, ale nikdy nás nenapadlo, že se z nás jednou stanou manželé. V roce 2013 jsme však u skleničky vína po sobě začali mrkat a za 3,5 roku se chystala svatba. Oba dva máme rádi víno, tradice, folklór a kroje, proto celá svatba byla nesena v duchu folklóru. 

Nastal čas shánění mých vysněných svatebních šatů. Ač jsem se snažila sebevíc, v žádném salónu nebyly přesně ty, u kterých bych si řekla „ TAK TO JSOU ONY“. Pořídila jsem proto spoustu fotek šatů, které se nějakým způsobem mým vysněným podobaly, další fotky stáhla z internetu a vyrazila směrem k Mikulovu do svatebního salónu Madora. 

Tady mě čekala příjemná a usměvavá paní asistentka, která se fotek ihned chopila. Společně jsme pár detailů dokreslily, vybraly barvu tylu, krajku a vše předaly do rukou paní švadlence. Během nadcházejících 5 měsíců jsem Mikulov navštívila ještě 3x kvůli zkouškám, kde jsem žasla nad nádhernou ruční prací týmu Madora. Díky nim jsem konečně mohla říci „TO JSOU ONY“ a odvést si svoje vysněné svatebky. 

Šaty byly opravdu kvalitně ušity, krásně seděly a byly přesně dle mých představ. Proto ještě jednou děkuji celému týmu MADORA za krásnou práci, díky které plní sny nevěstám.”